Pelbagai lokasi: Johor, Kuala Lumpur, Pulau Pinang & Selangor.
,
Kelayakan
Memiliki sekurang-kurangnya Peringkat Sekolah Rendah/Menengah/SPM/”O”, Sijil Profesional, Ijazah Sarjana Muda/Pos Siswazah Diploma/Ijazah Profesional dalam Pengurusan Perkhidmatan Makanan & Minuman, Hospitaliti/Pelancongan/Pengurusan Hotel atau setaraf;
Bahasa yang diperlukan: Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeri;
Sekurang-kurangnya 1 Tahun pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini;
Personaliti dinamik dengan keupayaan komunikasi yang baik.
Tanggungjawab
Bertanggungjawab ke atas keseluruhan operasi restoran/cawangan;
Menyediakan kepimpinan dan kawalan di outlet, memastikan semua pelanggan menerima perkhidmatan yang baik dan kualiti makanan;
Mengekalkan standard kawalan kualiti, kebersihan, kesihatan & keselamatan yang tinggi;
Menyediakan laporan untuk syif/minggu, termasuk kawalan kakitangan dan jualan;
Pemain pasukan dan mampu melatih dan membimbing pasukan cawangan.
Manfaat
Manfaat kesihatan
Kepada calon yang berkelayakan dan berminat: MOHON SEKARANG.