Memiliki pendidikan sekurangnya di peringkat rendah atau menengah.
Seorang yang bertanggungjawab
Boleh dihubungi pada bila-bila masa atau urusan perkhidmatan.
Tanggungjawab
Mengetuai perkhidmatan makanan di dewan makan asrama sekolah/institusi pendidikan dan bertanggungjawab mengekalkan sistem operasi yang efisyen seperti Perkhidmatan Pelajar, Penyediaan Makanan dan Minuman, Pengurusan Sumber Manusia, Pengurusan Pentadbiran dan Perolehan Sumber Bekalan.
Bertanggungjawab terhadap operasi perkhidmatan makanan bermula dari pematuhan menu, perolehan bahan mentah, penerimaan bekalan makanan sehingga penghidangan makanan dan pejagaan peralatan.
Manfaat
Tidak dinyatakan
Kepada calon yang berkelayakan dan berminat: MOHON SEKARANG.
Dapatkan pelbagai lagi maklumat terkini dan kekosongan jawatan lebih pantas dengan menyertai saluran Telegram kami di: https://t.me/berikerja2021